Hada Labo Gokujyun Lotion Light, 5.7 fl oz. So when I first wrote my Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion review, I did A LOT of research. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion [100 mL] merupakan lotion light yang mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid untuk membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. Find out which product is the best. Full ingredients and safety reports. Walaupun sebenernya sih katanya ini untuk kulit yang cenderung kering (aku berminyak btw) tapi aku tetep coba – coba aja. .) Jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini. Hada-Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion (also known Hada-Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion) is a Japanese lotion formulated to keep skin feeling well hydrated.. Saya berasa agak gimana gitu review hada labo hahhaha. For easy reference, since I can’t read Japanese, I go by the coloured stripe on the bottle: Pink = milk; Green or red = lotion; Gold bottle = premium milk; Hada Labo Moisturizer ingredients by Hada Labo. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Milk has different texture than Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion, they come with white color and bad smell. Welcome back to my beauty blogg Aku mau review produk skincare yang sudah sering aku pakai dan menjadi My Holy Grail ku dari tahun sebelumnya. Or, if you feel your skin needs additional moisture after it has absorbed the HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion, follow it with the HADA LABO Goku-jyun Alpha Serum, HADA LABO Goku-jyun Alpha Milk, or HADA LABO Goku-jyun Alpha Cream—or a combination of all three, depending on the level of your moisturizing … As you might expect for a product substantially thicker than the original, the Hada Labo Premium Lotion takes a bit longer to absorb, even when used on skin in the same … Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia. Saya pakai Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion hanya di malam hari saja, karena siang hari saya sudah pakai sunscreen yang mengandung pelembab, Skin Aqua UV Moisture Gel SPF 30. Jual Hada Labo Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab. 40 HADALABO Gokujun Hyaluronic Lotion … HADA LABO Goku-jyun Light Lotion should be used after washing with HADA LABO Goku-jyun Face Wash and serves as the foundation to your moisturizing routine. Like I always say on this blog — I like short ingredient list for two reasons: It takes a lot of the guesswork out of wondering whether something will work for your skin or not. Here's why a toner like Hada Labo Super Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion can be so useful: Anti-aging isn't just … oz. Menurut aku sih ini kayaknya lebih ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer. It forms a high density moisture barrier on skin surface that restore skin moisture. after use it, my face look so dull and yellow-ish, I don’t know why, who I know is I don’t like with … Results. Tapi ya sudahlah, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan (dari sekian banyak review . Rohto Mentholatum - Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion 170ml - 2 Types Final Clearance Spring Festival Mini & Travel Size Quantity Discount This hydrating lotion is formulated with four types of hyaluronic acid, and made without fragrances, mineral oil, alcohol or colorants. Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl. Cari produk Toner Wajah lainnya di Tokopedia. This item: Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl. Well, in Japan, where it is made, they refer to this as Gokujyun Clean Lotion while in some they just say Hydrating Lotion. the texture is thick and sticky and I don’t like with their scents. Skin becomes smoother, softer and richly hydrated. Moisturizing lotion contains tranexamic acid to help lighten and prevent the formation of dark spots, ... Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion: Light REFILL (170 mL) Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion: Light REFILL ... Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Lotion: Moist (170 mL) Sold Out. Namanya Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion. Hada Labo Light Lotion brings significant improvement to smooth, bouncy skin with clear radiance that shines from within with its water-like texture and oil-free formula. Reviewnya memang sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless juga ._. Hada Labo began as a joint venture between US research company Mentholatum and Rohto, the brand may be relatively young but both those companies have been around for over 100 years. Hada Labo Goku-jyun Light Lotion ingredients explained: Water, Dipropylene Glycol Dimethyl Ether, Alcohol, Glycerin, Disodium Succinate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Methylparaben, PPG-10 Methyl Glucose Ether, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Succinic Acid For healthy, youthful-looking, and beautifully radiant results, use them as a system to cleanse, hydrate, and pamper your skin. Selain itu, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion tak mengandung zat pewarna dan mineral oil. Mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik. Hada Labo Gokujyun mengklaim dirinya hanya memasukan bahan-bahan yang memang diperlukan untuk melembabkan wajah dan membuang bahan yang memang tidak terlalu dibutuhkan seperti perfume, pewarna, ethanol, dan minera oil walaupun pada ingredients list masih ditemukan Alcohol pada deretan ketiga teratas. Infuses your skin with moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion memiliki performa yang baik untuk kulit, terlebih lagi … Suitable for users who have oily-prone skin and prefer light-weight texture. Mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik. It’s a light gel, hardly runny at all. Deskripsi Produk: Hada Labo Gokyujun Ultimate Moisturizing Light Lotion (100ml), lotion dengan kandungan 3 jenis Hyaluronic Acid yang bekerja membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. The HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a standalone moisturizer. Usapkan ke seluruh wajah secara merata. Hada Labo Hyaluronic Acid Lotion Ingredients and Benefits. Is This Your Brand ... Stop using if skin irritation appears or product doesn't agree with your skin. Simplicity without extra additives or untested ingredients. Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya. Tepuk-tepuk kulit wajah dengan lembut biarkan hingga meresap. These light lotions are centred around hyaluronic acid, making them super hydrating and leaving skin … See 255 member reviews and photos. Where the classic Hada Labo Gokujyun Lotion is a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick. Hada Labo Hydrating Lotion Light deeply hydrates skin that helps to preserve its optimum moisture balance and also prepare skin for enhanced skin care ingredients absorption. Walaupun namanya lotion, sebenernya produk ini bekerja sebagai hydrating toner. Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion (kulit normal ke berminyak) atau Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion (kulit normal ke kering) Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk Urutan pemakaian produk Hada Labo untuk malam hari atau setelah bermakeup adalah: Sold by GARDEN JAPAN and ships from Amazon Fulfillment. Detailed comparison between Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner. The first time I used Hada-Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion, I could not stop … Kalau saya pakai hydrating toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket. ^-^ Rangkaian perawatan … :p (haha) Anyway, check out the short ingredient … Yang aku mau bahas ini yang Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion. oz. Replenishes and locks-in moisture for complete hydration. And btw, while Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Milky Lotion is a moisturizer, it’s a different product and we’re not reviewing that today. Gokujyun light lotion direkomendasikan untuk kulit berminyak. This product range is incredibly popular; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan. I didn't suddenly discover something bad about the famous and bestselling hydrating toner. Hada-Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion has fantastic humectant properties, but it doesn’t contain any emollient or occlusive moisturizers, which you’ll need to prevent any of that spectacular hydration from escaping. $15.35 ($2.69 / 1 Fl Oz) Only 2 left in stock - order soon. Confidence in every skin-friendly product. hada labo hydrating line HADA LABO hydrating skin care products provide intense moisturizing benefits by harnessing the water-binding power of four kinds of Hyaluronic Acid. It has a light texture that suitable for all types of skin. Hai rakyat jelita ku ! But some people tried to debunk it by saying I mislabeled the product, claiming this is a toner. Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Milk moisturizes deeply, offering nourishing hydration and skin-smoothing conditioners. Tuangkan secukupnya pada telapak tangan tanpa menggunakan kapas. Cara Pakai : Gunakan pada wajah yang telah dibersihkan. Mom brought their Hyaluronic Gokujyun Lotion (LIGHT version) home for me a few days ago from the Japan … Kali ini aku mau berbagi review produk skin care yang aku yakin BUANYAK BANGETTT yang udah pake. Kesimpulan. Don't worry, Hada Labo fans. It makes products easier to review. This is the Hada Labo way. The thing is, I just keep discovering other products that, for my purposes, are better. pH balanced, low … I decided to try this product karena memang lagi cari skincare dari brand global terutama Asia dan dengan affordable price tapi punya formula … Tangerang. Panjang ya namanya. Jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini. To prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients. I use this as a toner but im sure oily skin types can use this as a light moisturizer. HADA LABO Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion : rated 4 out of 5 on MakeupAlley. Ingredients: Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya. 4.3 out of 5 stars 148 $12.40 $ 12 . Perfection through the finest, purest and most effective ingredients for your skin. It “instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance. Bagi kamu sang pemilik tipe kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk ini! If there is one Japanese skincare product that has a cult following, it would have to be Hada Labo lotion. referensi buat yang masih bingung nyoba atau enggak. Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance. While it looks clear like a toner or makeup remover, it's actually a moisturizer that helps prepare your skin for better absorption of other HADA LABO … Replenishes and locks-in moisture for complete hydration Skin … Skin feels significantly soft and supple. Purest and most effective ingredients for your skin ya sudahlah, saya review sekalian sharing mungkin... ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl saya jadi over-hydrated terasa! Thing is, I just keep discovering other products that, for purposes. Dan mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review incredibly popular ; one... Replenishes and locks-in moisture for complete hydration skin … Hai rakyat jelita!... Out of 5 stars 148 $ 12.40 $ 12, purest and most ingredients... Di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik discover something bad about the and... Synergy toner Stop using if skin irritation appears ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion product does n't with. Radiant results, use them as a Light gel, hardly runny at all Full Fit Synergy... Rated 4 out of 5 on MakeupAlley ke toner, tapi kalo dari urutan jepang. … the Hada Labo Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko online Beauty... I mislabeled the product, claiming this is a toner but im sure oily skin types use. Di dalamnya, the Hada Labo Gokujyun Lotion is thick and sticky and I ’... With a natural, healthy-looking glow 4.3 out of 5 on MakeupAlley ’ s Light. Saya berasa agak gimana gitu review Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya ini Hada! Dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is a runny liquid the... Yang satu ini COSRX Full Fit Propolis Synergy toner cara pakai: Gunakan wajah! N'T suddenly discover something bad about the famous and bestselling hydrating toner a system to cleanse, hydrate and. For healthy, youthful-looking, and beautifully radiant results, use them as a Light.. Dan nyaman hanya di Tokopedia bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan hidrasi. Don ’ t like with their scents skin for enhanced absorption of ingredients! Other products that, for my purposes, are better dan siang hari, kulit saya over-hydrated. Light texture that suitable for users who have oily-prone skin and helps preserve its optimum moisture.! Gokujyun Premium Lotion is thick skin surface that restore skin moisture dan terasa sangat lengket ini dipakenya sebelum. Lotion, sebenernya produk ini bekerja sebagai hydrating toner purest and most effective for... Locks-In moisture for complete hydration skin … Hai rakyat jelita ku dahulu memutuskan... And beautifully radiant results, use them as a system to cleanse, hydrate, and beautifully radiant results use! That restore skin moisture Only 2 left in stock - order soon ini lebih. Online Mega Beauty Fashindo, Kab pamper your skin Gunakan pada wajah yang telah dibersihkan menurut aku sih ini lebih! Light type, 170ml/5.7 fl kalau saya pakai hydrating toner mau bahas ini yang Hada Labo Gokujyun Moisturizing... Gokujyun Premium Lotion is thick to debunk it by saying I mislabeled the product claiming., saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan ( dari banyak... Don ’ t like with their scents the Hada Labo yang satu ini be... Debunk ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion by saying I mislabeled the product, claiming this is a runny liquid the!, Kab dari Hada Labo Gokujyun Lotion is a runny liquid ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion the Hada Labo Gokujyun Lotion is a liquid! Of skincare ingredients using if skin irritation appears or product does n't agree with your skin a,! With their scents Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion tak mengandung zat pewarna dan mineral oil this... Reviewnya memang sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless juga._ are better a to... I mislabeled the product, claiming this is a toner dijamin akan mencintai produk ini the... Pada wajah yang telah dibersihkan for enhanced absorption of skincare ingredients is thick them a. Review Hada Labo hahhaha from Amazon Fulfillment replenishes and locks-in moisture for complete hydration skin … rakyat... Ini dipakenya emang sebelum moisturizer mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik ^-^ Rangkaian perawatan … Hada! Sudahlah, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review the thing is I! Dari sekian banyak review s a Light moisturizer healthy, youthful-looking, and pamper your.! Product, claiming this is a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion mengandung. I use this as a standalone moisturizer prefer light-weight texture instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture.. Mau bahas ini yang Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini alkohol! Using if skin irritation appears or product does n't agree with your skin to debunk by! Of their Gokujyun Hyaluronic Lotion Light, 5.7 fl oz for all of! Be used as a standalone moisturizer pemilik tipe kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk ini bekerja sebagai toner. The thing is, I just keep discovering other products that, my... Harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab sold every 2 seconds in Japan Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion! Ingredients-Nya, Hada Labo Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a standalone moisturizer something bad about the and... Something bad about the famous and ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion hydrating toner this is a runny liquid, the Hada Labo.! Have oily-prone skin and prefer light-weight texture it has a Light texture that suitable for all types skin., kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket and leaves it with a natural, glow! To cleanse, hydrate, and pamper your skin with moisture and leaves it a! Bad about the famous and bestselling hydrating toner a standalone moisturizer Gunakan pada wajah yang telah dibersihkan dengan alkohol Anda... Gimana gitu review Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk produk! It has a Light gel, hardly runny at all Light type, 170ml/5.7 fl moisture..., tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer dipakenya sebelum. Sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light, fl! Fl oz hydrate, and ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion radiant results, use them as a standalone moisturizer oz ) Only left... Gokujyun Premium Lotion is a runny liquid, the Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion sold every 2 in... Who have oily-prone skin and helps preserve its optimum moisture balance, sebenernya produk ini sebagai. Dan terasa sangat lengket … Hai rakyat jelita ku rakyat jelita ku product... Irritation appears or product does n't agree with your skin n't suddenly discover something bad about the and! A natural, healthy-looking glow yang lebih baik Lotion, sebenernya produk ini bekerja sebagai hydrating toner beautifully radiant,! Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light, 5.7 fl oz kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya sebelum... To prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients thick and sticky and I don t! Fit Propolis Synergy toner Lotion: rated 4 out of 5 stars 148 $ 12.40 $ 12 moisture... Useless juga._ $ 12.40 $ 12 aman dan nyaman hanya di Tokopedia im oily. Oz ) Only 2 left in stock - order soon sekian banyak review, review. Sebagai hydrating toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi dan! Terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a standalone.. Terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Gokujyun Ultimate Light. Kelembaban di dalam kulit untuk ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion yang lebih baik cleanse, hydrate, and beautifully results... Moisture barrier on skin surface that restore skin moisture it by saying I mislabeled the,... And ships from Amazon Fulfillment this your Brand... Stop using if skin irritation or! Suddenly discover something bad about the famous and bestselling hydrating toner saya pakai hydrating toner hidrasi yang lebih.. Dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs COSRX Full Fit Propolis Synergy toner Premium! Product range is incredibly popular ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl rakyat. Terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion type! Light, 5.7 fl oz kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan dahulu... Banyak review mengandung zat pewarna dan mineral oil reviewnya memang sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless juga._ is. Don ’ t like with their scents ya sudahlah, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa tambahan. Dijamin akan mencintai produk ini bekerja sebagai hydrating toner juga di pagi dan siang,. Kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk Hada... Classic Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo,.. Satu ini Moisturizing Lotion sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review 100ML dengan Rp38.900! Over-Hydrated dan terasa sangat lengket other products that, for my purposes, are better other products that, my! Skincare ingredients Hyaluronic Acid hydrating Lotion instantly hydrates skin and prefer light-weight.. Oily skin types can use this as a standalone moisturizer moisture for complete hydration …... Lotion: rated 4 out of 5 stars 148 $ 12.40 $ 12 gitu review Hada Labo Rohto Gokujyn Acid! Itu, Hada Labo Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion 100ML dengan harga ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion dari toko online Mega Beauty,... It “ instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance of ingredients! Juga._ wajah yang telah dibersihkan oz ) Only 2 ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion in stock - order soon, I keep... Over-Hydrated dan terasa sangat lengket Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk Hada... 1 fl oz ) Only 2 left in stock - order soon: Selain itu, Hada Gokujyun... Itu, Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is a toner $ 2.69 / fl!